hee-99

Alla inlägg den 19 maj 2012

Av Henrika Karjalainen - 19 maj 2012 13:09

Hej jag skriver om igår nu idag för jag hann inte skriva igår för jag kom hem så sent fån borgbacken eller skall vi säga att jag inte årkade, jag va helt slut... Men det var helt jätte roligt i Borgbacken. Jag var i många maskiner och sen var jag in en ny som jag inte hade varit förut i. Mina favorit maskiner heter "Kirnu" och "Raketti". I Kirnu åker man en gång "upp-och-ner" men i raketti så sitter man på 4 olika sidor och sen så far den en liten bit uppåt (2-3 meter) sen väntar den en stund och om typ 40-60 sekunder så skjuter den upp dig i 60 meter på 2,5 sekunder sen kommer den till baka till mitten och sen far den på nytt liite uppåt och sen kommer den ner. Jag tänkte gå i en maskin som heter "ukko" men jag for inte, jag far sen nästa gång vi far till Borgbacken. Här kommer några videor av dom maskiner jag skrev om.(Texten fortsätter efter videorna)

Den här första är Ukko som jag inte var i.

Här kommer Raketti som jag var i.

Och här ännu Kirnu i den var jag också.

Jag skrek mera än vad dom gjorde i denna film om Kirnu, det vet åtminståne mina kompisar som var med mig i den och i raketti  Jag var nog i andra maskiner än i dom som jag har nu skrivit om men jag orkar inte skriva i vilka alla jag har varit i. Men en skall jag berätta om, jag och tre mina andra kompisar for i en sån plats som man skulle gå i, den hette Kammokuja (om man översätter den så skulle det bli fobi-gränd?) dit skulle man gå och ha 3D glasögon sen va dit någo typer (inte riktiga människor utan helt bara någo oriktiga typer) som sen mittialt hade någo ljud när man går förbi eller kommer just på den plats som den skrämmer på, så genast till först va det en som man blev helt jätte skrämnd av vi bara alla skriker dit till typ allt. Sen va det en labyrint som man måste slippa ut av och sen så finns dit också såna typer som mittialt har kunnon ljud och sen kommer dom fram där så gissa om man blir skrämd. Vi var dit i borgbacken med hela vår klass det har jag säkert sagt också redan men ändå. Nångong klockan 21 förde mamma mig och min lille bror till min pappa. Så nu skriver jag från min pappa. Men nu har jag ingenting att skriva mera om från igår så jag skriver om idag, hit tills. Jag vaknade förs när i grannen som borrade bakom min sovrums vägg typ halv nio tiden, klockan halv åtta i sverige, och jag hade farit och sova kl.23:30 så gissa hur arg jag belv, om inte någon skulle ha varit hemma så skulle jag ha ganska säkert farit och banka på doms dörr och sagt att hallåååå att klockan är halv nio och hit försöker andra ti sova ännu. Ja sen annars har det nu inte hänt något speciellt idag. Så Hej då jag KANSKE skriver idag ännu om jag hinner.

Presentation


Hej
Jag är en 14-årig tjej från Finland, som går andra året i högstadiet. På dagarna brukar jag vara med kompisar, shoppa m.m.Och jag är ett stort fan av JUSTIN BIEBER
Denna blogg startades i April 2012,här skriver jag om min vardag

Fråga mig

20 besvarade frågor

Omröstning

Vilken av dom här länderna skulle du villa besöka
 Canada
 USA
 Frankrike
 Thailand
 Australien
 Finland ( ofc )

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12 13
14
15
16 17
18
19 20
21
22 23 24 25 26 27
28
29
30 31
<<< Maj 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Besöksstatistik

Min gästbok

free counters

Ovido - Quiz & Flashcards