hee-99

Alla inlägg under februari 2013

Av Henrika Karjalainen - 19 februari 2013 19:42

Hello hellooo

 

Så idag har jag då varit och  shoppa lite, jag köpte ( elr igentligen mamma köpte ) inte så mycket för det fanss inte så mycket inte äns i H&M. Men här kommer bilder på dom ( taget från netet + hittade igen bild av halsduken jag köpte så ingen bild av den) 

     

 

  • 2 st face mask från hm
  • en eos från kiks 
  • en decinfieringsmedel
  • och så en hals duk som jag inte hittade bild på

 

Ja som jag sa så var vi och shoppa efter att vi kom hem så åt jag matoch for till Sarah. Gjorde inte riktigt något bra var på datorn och pratade. 

Imorgon skall jag fara till pappa och vet inte vad jag skall göra dit ännu och så på Torsdagen har min lilleboror födelsedag. Ja men får se om jag skriver imorgon kan inte låva något. 

Jag skall ännu idag se på en film som börjar om 15 minuter ( kl.21 finsk tid ) 

 

HEJ DÅ HA EN TRÄVLIG KVÄLL 

-HENRIKA-

 

PS: ja så idag är det ju oxå 3 years anniversary av baby :)

Av Henrika Karjalainen - 18 februari 2013 15:48

HELLOOO

Jo jag vet jag har inte bloggar den TORSDAG, men jag har nu varit hos mi bästis och hade inte tid att skriva men jag skriver nu allt.

 

FREDAG


Så på fredagen så hade jag då den där sportdagen. Det var liksom så trokigt. Jag skullefara och gå men när jag skulle fara på vessa och hämtamin telefon hittade jag inte mera dom andra så jag skrinnade i tre timmar istället. För den där ena timmen där före så lätade jag efter som andra men helt som om jag skulle väta vart någon svinö är eller vad de nu sen hätte. 

Skol-dagen slutade kl.11:15 eller inte egentligen men kom hem då för jag årkade inte fara och äta till skolan. Så kom jag då hem och hemma så packade jag till min bästis. Jag for sedan med en buss som for till HELSINGFORS kl.17 och så var jag framme kl.18. 

När jag kom dit så for vi nu lite ut på stan och sådant. JA så var vi till gymmet ( genast översättit med google trabnslate, kuntosali) .

 

LÖRDAG

 


På lördagen så for vi till min bästis stuga och vi gjorde inte så mycket vi was stalking peoples in the bushes som jag skrev på FB. Sen gjorde vi inte riktigt något annat. 

 

SÖNDAG


På Söndagen så for vi hem tillbaka till min bästis och vi har nu bara typ vait på stan och sådant inte riktigt något annat. Och de var jätte många som var bårta så det var inte så mångaat va med.

 

IDAG: MÅNDAG


Idag så har jag varit och eta i en kina restourang eller vet nu inte riktigt från vilket land men helt samma. Dör åt jag sushi ochallt möjligt annat. ( KOMMERN EN BILD PÅ DET). Sen så for vi till kampen ( en av dom 100000000 köpsentrumen i helsingfors ) Och sen kom mamma och sök mig ochjag kom hem för kanske 30 min sen. Så resten av den här dagen skal jag säker se på några YOUTUBE videon av dom som jag föjer som jag inte har sätt, dit är säkert någo 100 igen som jag inte har sätt.....

DET HÄR VAR REDAN 2:A PORTIONEN

 

IMORGON skall jag fara med mamma till ITIS och shoppaaaaaa ( itis är en shopping center eller vad man nu säger det till ) 

 

Håppas ni årkade läsa för den här inlägget blev lite över långt

HEJ DÅ

-Henrika-

 

FÖLJ KIG PÅ TWITTER: @henrikaelice 

Av Henrika Karjalainen - 14 februari 2013 14:59

Hellooo 


Så idag är det då vän dag eller alla härtans dag som vissa säger. Har varit i skolan från kl.10-15 så dagen gick helt snabt. På matrasten for jag med mina kompisar till SUBWAY och äta.

   

Jag kom hem här för ca.30 minuter sedan och har nu inte riktigt gjort något. Inte skall jag göra säkert så hämst mycket. Det skulle vara Disco i Zentra men jag årkar inte fara fast många sa att jag skall komma dit. Jo men imorgon skall vi ha vinter sport dag i skolan och jag skall skrinna och gå nånstans. Men jag tänker inte skrinna för vi hade skrinning idag i skolan och dom där skrinnorna hade tyckt på min fot så mycket att jag inte tänker sätta på dom det här året mera. Så det får väl bli fyra timmar promenad. Men nu så skall jag fara 

DAGENS OUTFIT ( den blev lite cp den här kollagen eller hur man nu säger ) 


HEJ DÅÅÅ 

Ha en bra vän-dag/allahjärtans dag alla

-Henrika-


Följ mig på Twitter: @henrikaelice 

Av Henrika Karjalainen - 13 februari 2013 18:28

Hellooo

 

Så idag har jag då varit till skolan första gången på hela den här veckan och det käns som om det skulle vara Torsdag idag.  Jag vet inte varför men det typ bara käns så. Fast oftast så känns det som Måndag om man har varit bårta. 

   

Men jag hade skola från kl.8-15 och kom sedan hem. Hemma så gjorde jag inte så mycket typ åt mellan mål och sen så kom linda till os, inte gjorde vi heller så mycket. Linda for hem för ca en timme sedan och nu så skall jag fara och se på mitt favorit program.

DAGNENS OUTFIT:

Skjortan: H&M

Leggins: H&M

Halsband: Vet inte var ifrån

Armband: Har gjort själv

Ringarna: Den silvriga är vår klass ring från 6:an och den andra har jag gjort.



HEJ DÅ HA EN TRÄVLIG KVÄLL ALLA :)

-Henrika- 

Av Henrika Karjalainen - 12 februari 2013 15:28

Hello

 

Så jag har vait hemma idag oxå men jag far imorgon till skolan. Så jag har nu inte riktigt gjort nåfo tittat på två filmer varit på datorn och städa mitt rum men nu har jag rodda det igen ( typikal me ). Det här ble nu en ganska kort inlägg men ja. Skriver säkert mera imorgon. 

 

En bild på mig idag, jag ser väldigt aktiv ut :)

 

HEJ DÅ

-Henrika-

 


Av Henrika Karjalainen - 11 februari 2013 17:22

Hej

 

Så den här inlägget kommer inte att bli så lång för jag har varit hela dagen hemma, oxå från skolan igen...... 

Jo ni vet säkert varför.....jag har lyckats bli sjuk igen och har bara luggit/suttit hemma. Ja så jag tror inte riktigt att det är så mycket att säga om den här dagen har sett på tre filmer kommer inte just nu ihåg vad dom hette.

 

Jag tror att jag blir hemme ännu imorgon och så far jag till skolan på Onsdagen. Men inte har jag riktigt något annat att säga ha en trävlig måndag

 

HEJ DÅ

-Henrika-


PS: Jag årkade inte ladda upp någon bild från min telefon så det får bli en bild från nätet.    

Av Henrika Karjalainen - 11 februari 2013 08:38


Jag har hört att den inte riktigt är helt färdig, men är du inte riktigt säker av det. Men den är i alla fall jätte bra 


Skriver säkert senare idag mera. 

-Henrika-

Av Henrika Karjalainen - 10 februari 2013 18:30

Helloo

 

Så idag har det då varit en ganska lat dag. Jag vaknade där vid kl.11 och ja jag kommer faktiskt inte ihåg vad jag gjorde efter att jag hade vaknat. Men vi skulle idag igen ha en hus föreställning så vi for till Sunbway och äta och så for vi till butiken. Ja så har jag inte gjort något annat efter att vi kom hem från stan. Jag har bara suttit framför min dator och sätt på massa videon och sådant, varit inne på Facebook hela dagen typ från kl.15 till nu när jag loggade ut för en stund sedan. 

 

Jag har oxå fått hemsk hosta och typ hostar helatiden och så har jag igen sjuk hals nå inte undra på heller för i vår familj är det nu igen några som är sjuka och jag har glömt att äta D-vitamin.

 

Men ja inte hade jag så mycket annat att säga ja här kommer lite bilder på vad jag köpte igår från H&M  :

 

 

Skjortan högst upp till vänster : REA 10 € ( utan rea 20 € )

Skjortan högst upp till höger : 13 € ( inte på REA )

Ylletröjan : REA 15 ( utan rea 25 € )

Jeansen : 13  € ( inte på REA ) 

 

Det vartyp allt vad jag köpte, jag köpte nu lite godis och sådant men tog inte bild på dom ha en trävlig söndags kväll !!!

-Henrika-

Följ mig på Twitter : @henrikaelice 

 

Presentation


Hej
Jag är en 14-årig tjej från Finland, som går andra året i högstadiet. På dagarna brukar jag vara med kompisar, shoppa m.m.Och jag är ett stort fan av JUSTIN BIEBER
Denna blogg startades i April 2012,här skriver jag om min vardag

Fråga mig

20 besvarade frågor

Omröstning

Vilken av dom här länderna skulle du villa besöka
 Canada
 USA
 Frankrike
 Thailand
 Australien
 Finland ( ofc )

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5
6
7 8 9 10
11 12 13 14
15
16
17
18 19
20
21
22
23 24
25
26
27 28
<<< Februari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Besöksstatistik

Min gästbok

free counters

Ovido - Quiz & Flashcards