hee-99

Alla inlägg under januari 2013

Av Henrika Karjalainen - 13 januari 2013 15:03

Hello mina läsare


Jag ursäktar att jag inte skrev igår men jag orkade faktiskt inte skriva. Men jag kan nu berätta snabt om gårdagen och idag.

 

Igår så vaknade jag av att Kirah skickade till mig en textmeddelande och om typ 10 min så kom det någo gäster (som ingen kunde säga något till mig om) sen så for jag nu ner och äta morgon mål och efter det så kommenjag inte ihåg vad jag gjorde ( typiskt jag ) 


Idag så vaknade jag kl.11 och så hannjag inte äns äta morgonmål för vi skulle fara till en familjebekant, eller jag skulle inte ha behövt komma med men jag ville, så jag har nu inte ätit på över 24 timmar något varm mat :))))

Sedan kom vi hem och min lille bror skulle fara och köpa en playstation kontroll eller en såndär sak som man spelar med jag vet inte riktigt vad det heter på svenska. Sen kom jag hem och har nu varit på datorn. Men nu skall jag fara och spela på JUST DANCE 3 

 

HEJ DÅÅÅÅÅ

HA EN TRÄVLIG KVÄLL

 

-Henrika-

 

PS: Komihåg att rösta på hurdant inlägg ni skulle villa ha ----->

 

Följ mig på twitter: @henrikaelice

 

Av Henrika Karjalainen - 11 januari 2013 19:16

Helloooo


Idag är det då ämtligen fredag. Idag så har det varit riktigt rolig dag. Men på morgonen så försovde jag mig ( typiska jag )

och hade sådär 20 minuter rills bussen skulle fasra. Så jag snabt bara gjorde allting färidgt och sedan så for jag till busshållplatsen, där vetade jag på bussen i så där 15 min och till sist kom den.


Efter skolan ko´m jag hem och har nu inte riktigt gjort något men imorgon skall jag göra då lite mera och inte bara sitta inne. Och nu så har min lillasyster roddat hela mitt ru så jag tror att jag hamnar nu börja städa, eller så sätter jag mamma att städa upp det :)

   

OBS: Kommihåg att rösta hurdant inlägg du vill ha -------->


-Henrika-


Följ gärna mig på twitter: @henrikaelice

Av Henrika Karjalainen - 9 januari 2013 19:08

Hellooooo


Idag har det varit en riktigt rolig dag. Vi hade i skolan ganska lätta timmar som  tex. handarbete i tre timmar. Bara att på morgonen hade jag bara 30 min på mig tills bussen for förjag hade inte hört min telefons ringklocka för jag hade ljuden av (väldigt fixt) Efter skolan var jag en stund med Janette i stan och sedna kom jag hem.

 

Hemma spelade jag lite spel på Ipanden och sen så skulle jag fara på Volleyboll träningar, men dom var nu inte så roliga kommer att sluta sedan närjag har gått slut den här hela året(kanske), alltså typ till sommaren (halft år hu kommer jag att årka) Efter träningarna kom jag hem for i duschen och sedan skulle jag komma och skriva här men det blev på något sätt några timmar senare, det kan möjligen bero på att jag hade talat med min bästis igen i telefon en evighet :).


Ha en bra kväll

-Henrika-


PS: Om du inte redan har röstat hurdant inlägg du skulle vilja ha så gå och gör det --------->


Följ gärna mig på twitter: @henrikaelice

Av Henrika Karjalainen - 8 januari 2013 17:55

Hej


Idag har det då varit jätte lång och jobbig dag, inte hemma men kanske mer i skolan. Vi började kl.8 och jag var så trött på morgonen ( som jag alltid är ingen stor nyhet ) men jag blev pigare när jag gick till busshållplatsen av den friska luften. Vi hade i skolan BARA läs ämnen, Kemi, finska, geografi, historia, religio och hällsokunskap. Jag var så glad att vi slutade kl.14 så jag inte behövde vara en timme till för dethär räkte till mig.


När jag kom hem så åt jag lite och sedan så kom jag upp på mitt rum och gjorde läxorna for igenom alla bloggar jag följer, YouTube,TWITTER jag har nu blivit helt beroende av twitter jag är helatiden på twitter. Sen kollade jag snabt Facebook och så tänkte jag komma och skriva lite i bloggen.

    

Om du inte har redan röstat hurdant inlägg du skulle villa ha så gå och gör det för det blir ju roligare till er att läsa om det ni vill, men som ni veet så kan det ju inte vara något helt galet eller dumt. Det här kommer jag att säga sen typ alltid för jag skulle inte orka med någo onödiga förslag. Tack


Men det varallt för idag hoppas ni har haft det en bra dag, och jag försöker skriva imorgon om jag kommer ihåg/hinner

HEJ DÅ

-Henrika-

  

Följ mig på : @henrikaelice


PS:Orkade faktiskt inte ladda ner någon bild från min telefon eller kamera (+vet inte äns hur man gör*) så ni får nöja er med en bild från nätet ( och jag har inte riktigt nya bilder alls)

Av Henrika Karjalainen - 7 januari 2013 11:12

hej


Jag skriver snabbt en liten inlägg före er ringer in. Jag hade just bildkonst och skall ännu ha en timme det. Efter det har jag bara modersmål och finska och sedan slipper jag hem. Jag kommer säkert ännu att skriva ett inlägg till senare idag efter min dans träning får se. Men nu så skall jag fara på timme


Hej då ha en bra dag


-henrika-


Ps: ingen bild de jag skriver med min telefon.

Av Henrika Karjalainen - 6 januari 2013 19:27

Hej

 

Idag får det bli en lite senare inlägg eller inte är klockan så mycket ännu men ändå det käns som om klockan är redan tio.

 

Men idag har jag då vaknat där vid 11 tiden när Sarah ringde till mig. Sen så åt jag och sen for jag till Sarah men vi gjorde faktiskt inte riktigt något. Sen efter en stund så for vi till oss och sen så tittade vi på någo youtube videon och lyssnade på musik och vi ett lag så läste vi oxå tidnngar. Och idag har min lillebror oxå kommit hem från sjukhuset. Sen klockan 18 så skulle hon fara hem och jag for till duchen sen så kom jag och se på en av min favorit program Once upon a time.

 

De va allt för idag

HEJ DÅ

-Henrika-

 

PS: Ingen bild för idag

 

Av Henrika Karjalainen - 5 januari 2013 20:03

Hello

 

Så jag har ju redan idag en gång skrivit men tänkte komma ennu en gång till. Så efter att jag förra gången jag skrev idag så har det nu inte hänt så mycket men ändå så mycket att jag får ett inlägg av det.

 

Så först så min lille bror hamnade till sjukhuset för han va och åka slalom och sedan föll han ganska dåligt på något sett och så bröt han handen. Så han har nu varit där hela dagen. Sen så ha jag lite vakta min lilla syster och varit på datorn. Sen så hämtade mamma lite mc donalds mat och så for hon till baka till min lille bror till sjukhuset. Sen så har jag sett på ett bra program som började igen från deras sommar paus. Och nu så hade jag tid att skriva lite på bloggen.

   

Och nu så har jag lagat en ny omröstning så gå och rösta här bredvid --------------------------------------------------------->

hurdant inlägg vill du att jag skall göra och om du vill att jag skall göra alla så kan du kommentera i vilket inlägg som hälst att du vill att jag gör allla men rösta ändå vilken du vill mäst att jag skall göra.

 

Det var allt ha en trävlig kväll

HEJ DÅ

-Henrika-

 

PS: Bilderna som jag satt i det här inlägget är från det programmet jag såg på idag, PUTOUS :)

Av Henrika Karjalainen - 5 januari 2013 11:47

Hej

Jag skrev inte igår någonting för som jag i förra inlägget sa så är jag ju sjuk elr jag är inte mera så hems sjuk jag tror nog att jag börjar bli frisk men ändå så jag orkade inte komma och skriva hit någonting.


Ja men igår då så har jag bara tittat på filmer jag tror att jag tittade 5 filmer om jag nu rätt kommer ihåg. Men idag så har jag nu inte gjort här tills något jag vaknade där vid kvart före 12 och nu har jag liksom varit vaken i en timme och det käns som 3 timmar. Men jag måste nog hitta på någonting att göra skall säkert se på någo filmer på Netflix.


Ha en bra dag och om du har Twitter så gå gärna och följa mig där jag försöker följa alla som följer mig :)

@henrikaelice

 

HEJ DÅ

-Henrika-

Presentation


Hej
Jag är en 14-årig tjej från Finland, som går andra året i högstadiet. På dagarna brukar jag vara med kompisar, shoppa m.m.Och jag är ett stort fan av JUSTIN BIEBER
Denna blogg startades i April 2012,här skriver jag om min vardag

Fråga mig

20 besvarade frågor

Omröstning

Vilken av dom här länderna skulle du villa besöka
 Canada
 USA
 Frankrike
 Thailand
 Australien
 Finland ( ofc )

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5 6
7 8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19 20
21 22 23 24
25
26 27
28
29 30 31
<<< Januari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Besöksstatistik

Min gästbok

free counters

Ovido - Quiz & Flashcards