hee-99

Alla inlägg den 8 januari 2013

Av Henrika Karjalainen - 8 januari 2013 17:55

Hej


Idag har det då varit jätte lång och jobbig dag, inte hemma men kanske mer i skolan. Vi började kl.8 och jag var så trött på morgonen ( som jag alltid är ingen stor nyhet ) men jag blev pigare när jag gick till busshållplatsen av den friska luften. Vi hade i skolan BARA läs ämnen, Kemi, finska, geografi, historia, religio och hällsokunskap. Jag var så glad att vi slutade kl.14 så jag inte behövde vara en timme till för dethär räkte till mig.


När jag kom hem så åt jag lite och sedan så kom jag upp på mitt rum och gjorde läxorna for igenom alla bloggar jag följer, YouTube,TWITTER jag har nu blivit helt beroende av twitter jag är helatiden på twitter. Sen kollade jag snabt Facebook och så tänkte jag komma och skriva lite i bloggen.

    

Om du inte har redan röstat hurdant inlägg du skulle villa ha så gå och gör det för det blir ju roligare till er att läsa om det ni vill, men som ni veet så kan det ju inte vara något helt galet eller dumt. Det här kommer jag att säga sen typ alltid för jag skulle inte orka med någo onödiga förslag. Tack


Men det varallt för idag hoppas ni har haft det en bra dag, och jag försöker skriva imorgon om jag kommer ihåg/hinner

HEJ DÅ

-Henrika-

  

Följ mig på : @henrikaelice


PS:Orkade faktiskt inte ladda ner någon bild från min telefon eller kamera (+vet inte äns hur man gör*) så ni får nöja er med en bild från nätet ( och jag har inte riktigt nya bilder alls)

Presentation


Hej
Jag är en 14-årig tjej från Finland, som går andra året i högstadiet. På dagarna brukar jag vara med kompisar, shoppa m.m.Och jag är ett stort fan av JUSTIN BIEBER
Denna blogg startades i April 2012,här skriver jag om min vardag

Fråga mig

20 besvarade frågor

Omröstning

Vilken av dom här länderna skulle du villa besöka
 Canada
 USA
 Frankrike
 Thailand
 Australien
 Finland ( ofc )

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5 6
7 8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19 20
21 22 23 24
25
26 27
28
29 30 31
<<< Januari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Besöksstatistik

Min gästbok

free counters

Ovido - Quiz & Flashcards