hee-99

Alla inlägg under december 2012

Av Henrika Karjalainen - 20 december 2012 20:58

Hej

 

Jag tänkte komma och skriva snabbt ett litet snabbt inlägg före jag skall gå och sova. Idag har det då varit jätte lätt skol dag från kl.10 till kl.13 och vi hade två timmar gymnastik som jag inte deltog i för jag har mitt vänstra ben helt sjuk. Så jag va typ 1 timme i skolan på det viset att jag gjorde något dit om ni nu förstår vad jag försöker säga. Efter skolan kom jag hem och jag skulle städa mitt rum men jag glömde så jag städa den typ efter någon tre timar efter att jag hade kommit hem. Sedan kom någon människa till oss för att se på vårt hus när vi skall sälja vårt hus och flytta till ett större hus en liten bit längre bårt.

   

Imorgon är det den kortaste dagen i skolan från kl.9 till kanske 11 är inte riktigt säker. Vi har bara julfäst i skolan och efter det så får man fara hem. Så jag kommer säkert och skriva hit ännu imorgon (om jag kommer ihåg)

 

På Julafton kommer jag inte att kunna skriva och kanske inte heller på juldagen är inte helt säker. Men jag berättar mera saker imorgon ( om jag kommer ihåg att skriva)  Men nu måste jag fara och sova

 

HEJ DÅ

-Henrika-

Av Henrika Karjalainen - 19 december 2012 19:08

Hej


Nu har jag inte hunnit igen skriva på sen stund, jag har jätte mycket att göra nu före julen både hemma och i skolan.

Idag hade vi ganska lätt dag i skolan från 8-15 ( okej kanska lång men lätt). Vi hade från 8-10 vanliga timmar och sedan så från 10 till 11 elr något sådant så hade vi någon klass timme och sedan skulle vi fara och äta och efter det hade vi igen typ 30 min klass timme och sen skulle vi fara och se på någon film. Efter det hade vi igen vanliga timmar alltså från kl.13-15

 

Efter skolan kom jag hem och så åt jag lite och kom upp till mitt rum för att städa det, men det är nog ännu lite stökigt så jag skall ännu städa om jag hinner. Sedan där vid klockan18 så rinde sarah till mig om jag vill komma och skrinna, jag for till en timme och kom hem sedan. Efter det så tittade jag på mitt favorit program som heter Salatut Elämät ( hemliga liv på svenska ) och efter det tänkte jag att nu har jag inte skrivit på en stund i bloggen så jag MÅSTE fara och skriva. Men det var allt jag ville säga för idag så HEJ DÅ

-Henrika.

PS: Jag försöker nuj skriva här ännu före julafton för jag är ganska säker att jag inte kommer att skriva något då elr dagen efter det.

Av Henrika Karjalainen - 15 december 2012 22:09

HEJ


Idag har det varit jätte rolig dag och igår var det oxå jätte roligt. Jag kan fast börja från går dagen


Fredagen den 14.12.2012

På fredagen så började vimklockan 8 och slutade kl.15 i skolan. Jag kom hem genast efter skolan och min mormor var hos oss för min lilla syster var sjuk sen så där vil kl.17 så kom Lindaoch Linnea till oss vi hade jätte roligt, s3edan där vid kl.18:30 så for linnea hem och vi for med till butiken för att köpa chips och allt sådant. Sen kom vi hem och hade jätte roligt. Ja som ni säkert vet så blev ju Linda övernatten till oss elr har jag berättat jag är inte riktigt säker. Men sen for vi och sova dör vid klockan 01:00 tiden.

    

Idag (Lördagen) den 15.12.2012

Vi vaknade där vid klockan 11 tiden och for och äta morgon mål. Sedan så var vi med kompisar och där vid klockan 15 så förde vi Linda hem och sedan kom jag hem och chattade med kompisar på facebook. Sen kl.16 for jag till henne och vi gjorde inte så hemst mycket tittade lite på tv och sådant. Sen kom jag hem kl. 19 för Lindas mamma hadesagt att jag kunde bara vara till kl.19 sen kom jag hem och tittade en stunfd på TV och sedan kom jag och skriva i bloggen och nu så skall jag skriva några sidor i min dag bok ännu och så¨skall jag så småningom börja fara och såva så jag inte är helt död imorgon.


HEJ DÅ HA EN TRÄ'VLIG KVÄLL

- H E N R I K A -

 

Av Henrika Karjalainen - 13 december 2012 20:04

Hello


Jag skulle skriva redan igår för var på så bra humör men hade inte allt tid att skriva. Och jag vill oxå skriva igår för det var datumet 12.12.12


Men idag har det varit en av dom hämskaste dagarna i skolan. För det första hade vi gymppa för detandra är det en juttu som jag inte årkar skriva sen för det tredje.....janå jag hittar inte på riktigt annat. Men efter skolan for jag till min kompis Linda och vi hade såååååååååååååå roligt vi skrattade mycket och allt möjligt annat. Men jag tror att jag måste nu läsa på läxor så jag skriver kanske imorgon, för det kan hända att Linda kommer övernatten till oss. :)


Hej då

-Henrika-


PS: ingen bild idag har brottom igen :)

Av Henrika Karjalainen - 10 december 2012 19:34

Hej Nu skriver jag med Ipaden så jag kan inte laga någo bilder. Men jag har inte kunnat skriva nu på tre dagar för jag har varit hos min kompis övernatten, vi va vaken hela natten och jag och min kompis och jag sovde lite där emellan kl.9-10 på mårgonen så jag hade sovit bara en timme. Jag var hos min kompis från lördag till söndag. På förra onsdagen var noora hos oss övernatten jag är inte säker om jag skrev om det men ändå. Ja så kom jag hen på söndagen av min koompis och då efter det hade jag inte gjort något annat. Idag har jag då varit till skolan och varit helt död hela dagen. Jag har varit sååååååååååååå trött att jag typ sovde på modersmåls timmen när vi tittade på någon trokig film. Vi började kl.9 (som tur) och så slutade vi klockan 15 sen efter skolan kom jag hem och gjorde mina läxor. Sen så har min mormor varit hos oss hela dagen för min lillasyster är sjuk så hon har då varit hit. Nu så ser jag på Americas next top model och sedan så skall jag såker göra något är inte helt säker. Imorgon skall jag igen till skolan och sen så skall jag öva till prov som vi har på torsdagen.Det var allt ha en bar kväll Hej så-Henrika-

Av Henrika Karjalainen - 7 december 2012 10:47

  Hej


Idag är det då fredag och 17 dagar till jul ( om man inte räknar med den här dagen)

Idag har jag inte riktigt gjort något jag har bara varit hemma och inte riktigt gjort något, skall säkert vara med nån kompis idag vet inte riktigt.... Men nu har jag inte riktigt något annat att säga.

-Henrika-

Av Henrika Karjalainen - 6 december 2012 10:53

Hej


Nu har jag inte skrivit igen på några dagar.  På onsdagen så hade vi prov i skoolan som for nu helt ok sen hade vi oxå bal som va helt fårn ******. Så jag var på doligt humör ända tills vi for på bio med Noora och se på Twilight. Den var jätte bra.

Sen kom Noora till oss övernatten och vi har inte riktigt gjort något. Vi har bara lyssnat på en sjukt bra sång hela tiden.


HA DET SÅ BRA

-Henrika-


PS: Idag är det Finlands självständighetsdag.

Av Henrika Karjalainen - 3 december 2012 19:08

Hej


Idag har jag varit i skolan från 9-15. Efter skolan kom jag hem och gjorde läxorna. Ja så harjag övat på Modersmåls prov som vi har på Onsdagen för att vi har LEDIGT på Torsdagen och fredagen.

  Jag hatar det när det inte kan finnas Starbucks i Finland annanstans än på flygfältet........

På Torsdagen skall säkert min bästis komma till oss det är fortfarande inte säkert men hon skulle ringa tíll mig idag.

Men det var allt

-Henrika-



Presentation


Hej
Jag är en 14-årig tjej från Finland, som går andra året i högstadiet. På dagarna brukar jag vara med kompisar, shoppa m.m.Och jag är ett stort fan av JUSTIN BIEBER
Denna blogg startades i April 2012,här skriver jag om min vardag

Fråga mig

20 besvarade frågor

Omröstning

Vilken av dom här länderna skulle du villa besöka
 Canada
 USA
 Frankrike
 Thailand
 Australien
 Finland ( ofc )

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20 21 22 23
24
25
26
27
28 29 30
31
<<< December 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Besöksstatistik

Min gästbok

free counters

Ovido - Quiz & Flashcards