hee-99

Alla inlägg under mars 2013

Av Henrika Karjalainen - 6 mars 2013 15:50

Helloo


Så idag har jag igen varit hemma för hade jätte sjukt i magen och så men det är bättre nu. Jag fick höra något att kl.12 i Helsingfors centrum ska det hända något på den 26.4 alltså då när det är Justin Bieber konsären. Vet inte riktigt vad men jag bara MÅSTE silppa dit då. Och den tiden är jag i skolan menjag bryr inte tänker fara med mamma till hennes jobb och sedan fara därifrån dit.





Men idag har jag inte gjort något så inte så mycket att berätta om. HEJ Då

-Henrika-


PS: Jag vet inte om den här videon som jag laga i den här inlägget syns. Åtminståne synsden inte åt mig

PPS: Linken till videon om den inte vill synnas-----------> här

Av Henrika Karjalainen - 5 mars 2013 19:02

Hej


Så idag har jag då vaknat kl.6:30 for sedan till skolan och kom hem kl.14 Janette kom till oss oxå vi gjorde inte så mycket. Hon for hem där vid halv fem och sen så har jag nu lite städat gjort läxora, faktiskt den här gången så var det en rolig läxa man skulle skriva om den perosnen som man " beundrar " inte svårt för mig :)

  









Men ja har nu inte riktigt gjort något. Imorgon kommer det att bli en kort dag i skolan från åtta till ett. Ja har nu inga planer till imorgon så får se vad jag skall göra imorgon.


Men har det så bra

HEJ DÅÅÅ

-Henrika-


Av Henrika Karjalainen - 4 mars 2013 20:24

Helloo


Sorry att jag inte skrev igår men hade ganska bråttom hela dagen. Men idag så har jag varit i skolan från kl.9-15 och en ganska lättdag. Kom hem efter skolan och sen så gjorde jag inte riktigt något. Sen så for jag till Linda och sen for vi till dansen.

  


Dit i dansen så hände det något till min fot så nu är den helt sjuk men hoppas den blir bra på natten. Men nu så ska jag fara och såva elr snart.


Hej då hade så bra

-Henrika-

Av Henrika Karjalainen - 2 mars 2013 21:05

Hello Helloo


Så jo nu till först vill jag säga en sak har sagt det här heladagen och vill ännu skriva det här I HATE U PAPARAZZI.


Så nu till det vad jag har gjort idag. Jag vaknade där vid kl.12 och så började jag gänast klä på mig för Linda skulle komma till oss. Sen så blev jag sjukt arg av det vad jag läste och bara skrek typ hit hemma att... Jo inte mera om det. Sen så när linda kom gjorde vi inte riktigt något typ en timme, men sen där vid kl.14 så for vi till stan vi va dit och var nu runt lite i butiker och sen så var vi till Coffee house.

  

Bild på min lillasyster Erica


Kom hem där vid kl.17:30 och så åt jag vi hade familje bekanta hos oss och ja dom for nu för typ en och en halvtimme sen. Och nu rästen av kvällen har jag inte gjort något men jag har druckit mycket vatten vet inte varför men jag dricker helt sjukt mycket eller till mig är det mycket har här inom en timme druckit en liter så.... Kanske jag inte dricker mera så jag inte drunknar i min egen kropp.

Av Henrika Karjalainen - 1 mars 2013 20:41

Okej jag hittade inte på någon annan rubrik och fast jag skulle ha haft en annan rubrik så ville jag ändå sätta den där så inga hater comments på de TACK!

  

Så idag var jag inte till skolan hade på morgonen huvudvärk och sådant men nästan allt försvann där vid kl.16-17 tiden. Så jag har nu då bara suttit och titta på filmer och youtube videon. Så inte så mycket att skriva från idag.


Ha en bra dag

Hej då

-Henrika-

Presentation


Hej
Jag är en 14-årig tjej från Finland, som går andra året i högstadiet. På dagarna brukar jag vara med kompisar, shoppa m.m.Och jag är ett stort fan av JUSTIN BIEBER
Denna blogg startades i April 2012,här skriver jag om min vardag

Fråga mig

20 besvarade frågor

Omröstning

Vilken av dom här länderna skulle du villa besöka
 Canada
 USA
 Frankrike
 Thailand
 Australien
 Finland ( ofc )

Kalender

Ti On To Fr
        1 2
3
4 5 6
7
8
9
10
11
12 13 14
15
16 17
18
19
20 21 22
23
24
25 26 27 28
29
30
31
<<< Mars 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Besöksstatistik

Min gästbok

free counters

Ovido - Quiz & Flashcards