hee-99

Alla inlägg under november 2012

Av Henrika Karjalainen - 18 november 2012 15:50

Hej


Det harnu inte hänt riktigt något jag var igår hos min kompis övernatten och vi hade så roligt. Jag kundeinte därför blogga igår. Men jag försöker nu blogga lite mera, den senaste veckan så har det varit ganska gläst med inlägg så jag skall försöka med att blogga åtminståne varannan dag.


Idag så har jag varit hos Rebeccadå på morgonen och så har jag varit hos sarah oxå. Ja så har vi inte riktgt gjort något annat. Nästa veckoslut skall jag fara till pappaså det kan hända att det inte kommer något inlägg där ifrån, säger det nu i förväg så ni vet.

 

Men om nu har några idéer för mina inlägg så kan ni gärna kommentera för  nu så har jag inte så mycket att berätta om så det kan vara trokigt att läsa dom, men om ni har idéer så kommenterna gärna så har jag något att skriva om och ni att läsa om. Och så kan nitipsa om bloggen till andra. Destu mera läsare så destu mer inlägg.


-Henrika-


PS:Jag måste faktiskt nu nån dag har säga att nån kommer och hjälpa mig med att sätta bilder på min dator för vad jag tycker så börjar det här se ganska trokigt ut med basra bilder från google som idag oxå.

Av Henrika Karjalainen - 16 november 2012 19:25

Hej

 

Nu har jag inte nästan skrivit på en vecka, den här veckan har farit så snabt själv trodde jag idag på morgonen att den var onsdag. Så jag har nu inte riktgt hunnit skriva något i bloggen på grund av att dagarna har gått sååååååå snabt.

   

Idag fick vi våra betyg och det gick inte så bra som jag hade villa att det skulle ha gått. Så rästen av skol dagen gick helt bra. I hussan (huslig ekonomi) så var vi så snabba att vi sklutade redan halv tre och vi borde sluta kl.14:55 så jag for med en tidig buss hem.
Och hemma så var min lilla syster och mormor hemma för min lilla syster Erica är sjuk så......

 

Sen så var det helt lungt tills min lille bror Elias skall komma och härja. Och ja sen har jag inte gjort riktigt något. Jag har tittat på MTV en Justin Biebers konser. Och så har jag tittat på X-factor, eller jag gör det nu.

   

Imorgon skall jag fara till Rebecca övernatten och så skall jag fara och shoppa lite med mamma på morgonen för jag behöver en ny rock och sådant.

 

Men det var allt håppas ni har en bra fortsättning på kvällen

-Henrika-

Av Henrika Karjalainen - 11 november 2012 18:55

Hej


Från den senaste  inlägget har det inte hänt något. Jag var hos Rebeccasom sagt och så kom vi till oss.

Vi gjorde glass och så spelade vi på Ipaden. Och så tittade jag på Awkward maraton och så skulle vi fara till rebecca för att fråga om jag kan komma på Lördagen till henne övernatten och det kunde jag så jag skall fara till henne övernatten.

    

Sen skall jag fara och shoppa men mamma för jag behöver en ny rock och ett par skor. Sen skall jag oxå gå och shoppa den 1 december men det är endå en stund till dess. Men nu så skall jag fara och se på en av mina favorit program Once upon a time. Ha en riktgti bra kväll

-Henrika-


Av Henrika Karjalainen - 11 november 2012 11:31

Hej

Det var mäningen att jag skulle skriva igår men när jag publicera inlägget så kom det inte och jag märkte det först idag när jag var och se på bloggen. Men idag är det då farsdag och jag har nu inget riktigt i planerna.


Igår var jag hos rebecca ända till kl.13 och så kom Sarah till oss kl.15 efter hennes tävlingar. Så har vi inte gjort riktigt något jag hade tänkt att vi skulle fara och fota men jag glömmde bårt det. Kl.17 så for vi till min mormor och morfar på farsdags kaffe som var lite i förväg. Sen kom vi hem kl.20 och så väntade jag på att klockan skulle bli nio dör då skulle det börja en film som jag skulle se på. Efter det så for jag och sova.

                    

Idag så hamnade jag vakna halv nio sen så där vi klockan kvart före tio så ringde rebecca till mig och så for jag till henne och nu så skriver jag från henne när hon håller på att äta någonting. Men jag skriver kanske senare idag om det har hänt något intressant. Ha en bra fortsättning på dagen.

-Henrika-

Av Henrika Karjalainen - 6 november 2012 19:45

Hej


Idag har jag inte riktigt gjort något, har varit hemma idag oxå.

Jag har varit till läkaren idag opch hon sa att jag har bara flunssa och får inte fara till skolan imorgon så jag far på Torsdagen. Då har vi oxå matematik prov som jag har övat till. Ja och så har jag sett på två filmer. Inte riktigt något annat.

Det här blev nu ett ganska kort inlägg men ändå ha en bra fortsättning på kvällem

-Henrika-

 

Av Henrika Karjalainen - 5 november 2012 15:14

Hej


Idag har jag bara varit hemma hela dagen, jag var inte heller i skolan idag på grund av att jag är sjuk.

Har just nu inte lust att skriva någonting och det finns nu inte hemst mycket att skriva om.


Jag ville oxå snabt sätta ett inlägg för att det inte skall komma stora luckor emellan inläggen. Om ni förstår vad jag mänar.

Men det finns inte nu så mycket mera att berätta om, som ni vet så var jag ju hos min pappa på veckoslutet och så var det ett halloween party hos en vår familje bekant som jag for till.


HEJ DÅ

-Henrika-


PS: Ingea bilder för idag årkar inte läta någonting

Av Henrika Karjalainen - 1 november 2012 14:54

Hej

Jag har inte nu dom närmaste dagarna kunnat blogga på grund av dagens prov som gick

helt bra. Hade normal skoldag och kom hem för ca.30 min.


Idag har jag inge större planer, jag skulle villa fara till butiken och köpa några

ljus som jag hittade idag i butiken som såg jätte fina ut och dom doftade jätte gått.

Så jag hoppas att jag slipper och köpa dem idag.

      

Imorgon skall jag fara till min pappa efter skolan så jag skall ännu hinna packa idag. Vi skall oxå få

gäster dit på Lördagen av sverige. Min pappas mammas syster och hans man skall komma dit och jag såg dom

senast på sommaren då när jag var i stugan. Och så är det ju Halloween veckoslut den här veckan här

(åtminståne änligt mig vet inte hur ni har det) så jag kommer att få mycket godis.


Men det var nu allt HEJ DÅ

                                                  


        -Henrika-

     

 

Presentation


Hej
Jag är en 14-årig tjej från Finland, som går andra året i högstadiet. På dagarna brukar jag vara med kompisar, shoppa m.m.Och jag är ett stort fan av JUSTIN BIEBER
Denna blogg startades i April 2012,här skriver jag om min vardag

Fråga mig

20 besvarade frågor

Omröstning

Vilken av dom här länderna skulle du villa besöka
 Canada
 USA
 Frankrike
 Thailand
 Australien
 Finland ( ofc )

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23 24
25
26 27
28
29 30
<<< November 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Besöksstatistik

Min gästbok

free counters

Ovido - Quiz & Flashcards