hee-99

Alla inlägg under juni 2013

Av Henrika Karjalainen - 19 juni 2013 15:10

Hello


Så jag har inte skrivit igen på några dagar för vi for på en kryssning till Sverige :)

Ja vi for dit på Måndagen och kom hem idag, det är inte riktigt så mycket att berätta. Jag skall göra en video på allt vad jag har köpt sen någon annan dag. Men nu har jag inte riktigt något annat heller att säga skriver säkert inmorgon mera

 

HEJ DÅ

-Henrika-


PS: Jag har inte orkat ladda upp någo nya bilder så får bli en gammal bild från förra sommaren :)

Av Henrika Karjalainen - 16 juni 2013 16:34

Sorry jag skrev inte då på Torsdagen ( tror jag det var ) något efter att jag hade lagat den där videon fast jag sa men jag kom på att vi skulle fara till pappa på fredagen så jag måste packa och städa mitt rum för idag så hade jag mitt släkt kalas så jag skulle ha städigt rum efter att vi kmr hem från pappa. Och jag kunde inte heller skriva på fredagen för jag var hos pappa och inte hellerpå löragen för det var min lillebrors dop och vi hade mycket gäster och om gick först hem sent på kvällen/natten + att det var min födlse dag då oxå :)


Men idag har jag då tid. Så idag kom min mamma och söka mig och min lille bror från min pappa dä vid kl.11 och ja så kom vi hem jag var typ bara på datorn ända till kl.15:40 när det började komma gäster til oss för det var mitt kalas. kalaset tog slut för en stund sen så jag tänkte att jag skulle borde komma och skriva på bloggen.

 

Okej den här bilen är liksom från förra sommaren så den är ganska gammal + att den här

bilen har varit redan en gång på in blogg :)


Ja det var typ allt vad jag har gjort idag. Men imorgon så skall vi fara på en kryssning till Sverige så det kan hända att jag inte skriver på två dagar försöker hinna skriva imorgon men kna inte lova (<- stavning) något.


Men ha det så bra

-Henrika-


PS : jag hinner inte ladda upp bilder idag så det får bli en gammal bild, jag måst ännu hinna packa till sverige

Av Henrika Karjalainen - 13 juni 2013 15:48


 

Okkej så här är mitt rum inlägg, och jag hoppas aat den här videon inte tar slut mitt i, kommentera om den gör så. 

och min säng haringen madrass i så den ser lite underlig ut för jag sover utei tält på sommaren.

Jag skriver om min dag lite senare idag :)

HEJ DÅ 

-Henrika-

Av Henrika Karjalainen - 12 juni 2013 16:33

Hellooo


Så jag hade för ganska länge sedan en såndär omröstning om hurdan inlägg jag skall göra och jag har inte gjort det ännu men jag tänkte om jag skule göra den där Rum inlägget idag senare på kvällen elr sen imorgon. För den förra som jag hade lagat så den slutade mitt i så jag gör en ny. 

Och jag har inte riktigt haft tid att göra såkallad Tema inlägg. Men jag skall nu försöka när jag har sommar lov.

 

Men idag har det då varit en gasnka likadan dag som igår, skall göra min dag i punkter såatt det skulle bli lite kortare jag årkar inte nujust skriva så mycket.


  • vaknade kl.9
  • For ut och gå med hunden
  • kom hem och se på The Vampire Diaries 
  • Såg på ett program från TV ( summeri )
  • Såg på The Vampire Diaries ( jag kan inte sluta se på de programmet den är så bra )
  • Där vid kl.14 for jag och städa mitt rum
  • Efter det kollade jga FB och tittade på några YouTube videon
  • Mamma kom hem och lagade mat såjag for och äta
  • Efter jag ätit kom jag till mitt rum o0ch skriva i bloggen

Där var typ hela min dag härtills. Skall säkert filma den där Rum inläggs videon och säkert se på lte mera YouTube vidon


Men ha en bra fortsättningpå dagen 

HEJ DÅ

-Henrika-


PS. Jag har nu mera bilder som jag själv har tagit, men jag kan inte ladda upp dom på min dator för dom två sänaste gångerna har min dator bvarit så snäll till mig och radera alla mina videon så jag vågar inte laddabilder mera såjag måste läramighur man laddarupp dom på en annan dator.


Av Henrika Karjalainen - 11 juni 2013 17:39

Helloo


Vet ni den är känslan när man har ingenting att göra och ser på Tv hela dagen ??? För så hade jag idag jag tittade på TV från kl.9-15:30, såg på någo random som kom på Tv men sen såg jag från Netflix på H2O till slut och nu började jag och se på The Vampire Diaries.

 


Ja sen där vid kl.15:30 så åt jag mat och så läste jag lite på Tidningar, men TV:n var nog fortfarande på och sen där vid kl.16 så for jag upp till övrevåningen och var sedan på datorn.

Min mormor och morfar kom till oss så jag var nu nere och äta några bullor och kom sedan upp igen på datorn och lyssna på musik :)

 

Jag var just ute med vår hund och ja efter det kom jag och skriva hit tilll bloggen, så inte så hämst intresserad dag.

Har inte någo planer för imororgon heller får se om det blir en likadann dag imorgon oxå.

 

Men det var allt ha det så bra

-Henrika-


PS: Jag har fortfarande inte tagit nogå nya bilder så det får duga med dom här :)

Av Henrika Karjalainen - 9 juni 2013 16:35

Helloo


Så jag skrev inte igår för jag var hela dagen med mina kompisar och dom for först kl.21:30 hem och sen så skulle jag barnvakta min lilla syster för min mamma och styvfar for någonstans. Så jag var sen bara hemma rästen av kvällen.

 

Idag så vaknade jag kl.07:20 för jag skulle fara ut med vår hund och sen så for vi där vid kl.9 till Borgbacken , där var vi från kl.10 till kl.13 och sen for vi och äta till en restourant ( <-------- stavning? ) Efeter det kom vi hem och har bara sett på YouTube videon och inte riktigt gjort något, jag orkar inte hller fara någonstans så skall bara vara hemma idag :)


Dom här bilderna är från Nooras blogg ( min kompis )

   

^

Jag


Jag tänkte börja med en sådan sak att varge Söndag så skulle jag laga en song som jag har hört mäst på den veckan, jag har gjort förut lite liknande men jag tröttnade på det men jag tänkte börja på nytt men med en lite lättare och kortare saker som jag hade haft :)


Isac Elliot First Kiss


Men det var alt ha det så bra

-Henrika-

Av Henrika Karjalainen - 7 juni 2013 11:06

Helloo

 

Sorry jag har inte skrivit på 2 dagar men jag har inte riktigt haft tid med det dom sänaste 2 dagar. På Onsdagen så var jag och se på min kompis teater generalrepetition så jag hann inte då skriva och igår på Torsdagen så kom Noora till oss och sedan på kvällen for vi och se på Spring Breakers den var helt bra bara att jag förstod inte riktigt varför den just skulle sluta så där som den gjorde kanske kommer det en Spring Breakers 2 nästa år elr något för den sluta lite så att man skulle kunna görqa fortsättning.


Idag så vaknade jag när min lilla syster fick ett raseriutbott/raserianfall och började skrika hit kl.8 på morgonen och sedan fick jag inte sömn mera så jag for ner och se på NetFlix och gjock ut med vår hund. Sen så fortsatte jag att se på tv och för typ 10 minuter sen så slutade jag och tänkte att nu måste jag komma och skriva i bloggen före jag glömmer det.

 

Jag har inte riktigt någo planer skall bara vara hemma jag årkar inte riktigt fara någonstans

Men det var allt som har hänt härtills, skall kanske skriva ett till  inlägg senare om jag orkar

-Henrika-

 

PS: Har inte igen heller någo nya bider men försöker bli aktivare med att ta bilder hit till bloggen :)  

Av Henrika Karjalainen - 4 juni 2013 17:49

Hej

 

Idag har det då igen varit en jätte varm dag. Jag vaknade där vid kl.10:42 när Sarah riger till mig, efter det så for jag ut med vår hud med Sarah och sen for vi till henne och efter det for vi och simma, o jag lyckades bränna mig. Jag brukar faktiskt inte bränna mig så lätt men den där skolkrämet fungerade inte fast det var 50 +, så jag tror att jag hamnar köpa ett nytt. Vi var på stranden från kl.12-15:30 och efter det så har jag nu bara varit hemma och inte gjort riktigt något.

 
  

Imorgon skall jag fara och se på Sarahs teater generalrepetition med Rebecca och skall säkert sen oxå vara på stranden igen och brännas igen :).

 

Men det var allt typ jag har gjort idag skulle ännu villa gå och hyra en film men vet inte om mamma vill köra till stan for att hämta en.


HEJ DÅ

-Henrika-


PS: Hade inte någo nya bilder så det får bli igen som igår.

Presentation


Hej
Jag är en 14-årig tjej från Finland, som går andra året i högstadiet. På dagarna brukar jag vara med kompisar, shoppa m.m.Och jag är ett stort fan av JUSTIN BIEBER
Denna blogg startades i April 2012,här skriver jag om min vardag

Fråga mig

20 besvarade frågor

Omröstning

Vilken av dom här länderna skulle du villa besöka
 Canada
 USA
 Frankrike
 Thailand
 Australien
 Finland ( ofc )

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4
5
6
7
8
9
10
11 12 13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25 26 27 28 29 30
<<< Juni 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Besöksstatistik

Min gästbok

free counters

Ovido - Quiz & Flashcards